Снимка TrafficNews.bg.Заплахата за бомба на жп и автогарата в София се

...
Снимка TrafficNews.bg.Заплахата за бомба на жп и автогарата в София се
Коментари Харесай

След евакуацията: Ето какво стана с бомбата на жп и автогарата в София

Снимка TrafficNews.bg.

Заплахата за бомба на жп и автогарата в София се оказа подправена, научи TrafficNews.bg. Както съобщихме, сигналът е подаден в 17.30 ч. Автогарата и жп гарата незабавно са евакуирани. Всички пасажери са помолени да излязат дружно с багажите си.

В продължение на няколко часа регионът е бил отцепен и претърсен от служителите на реда. Всички идващи рейсове са били отклонявани да стопират на бул. „ Мария Луиза “.

``
реклама

В последна сметка бомба не е открита. В момента всичко е умерено. На автогарата към този момент не се виждат униформени. Автобусите се движат съгласно разписанието си, съобщи наш кореспондент. 

Спокойно е и на жп гарата, а влаковете се движат по разписание. 

" Не е имало спиране на придвижването на влаковете, като клиентите на БДЖ са насочвани да си закупуват билети от транспортния личен състав в композициите. В момента придвижването на влаковете през Централна гара София се реализира по разписание ", оповестиха от БДЖ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР